L'Ajuntament de Torres de Segre lliura materials de protecció a una quarantena de comerços locals

02/06/2020

També n'ha facilitat a tots els equipaments públics de la localitat.

Les regidores Pepita Ruestes i Mihaela Balcanu han coordinat l’entrega de mascaretes quirúrgiques, gels hidroalcohòlics i papereres de cartró on poder llençar el material utilitzat.
La majoria de negocis també han acceptat cartells pensats per penjar-los a l’entrada: recorden mesures bàsiques com l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat, la limitació de l’aforament i la constant desinfecció de les mans.
Botigues d’alimentació, perruqueries, restaurants, tallers, i fins i tot, magatzems de fruita, entre d’altres, són alguns de la quarantena de comerços locals que ja disposen d’aquest lot de prevenció.


L’Ajuntament ha facilitat també el material necessari per a garantir que la represa de l’activitat en equipaments públics es realitzi en condicions de màxima seguretat.
L’Escola, la Llar d'Infants, la Biblioteca, el Punt d’Informació d’Utxesa, l’Alberg Municipal i les mateixes oficines del consistori ja disposen d’un lot de productes de prevenció: termòmetres infrarojos, gels hidroalcohòlics, mascaretes quirúrgiques i guants de làtex.
Infolleida