L'Ajuntament de Torres de Segre aprova el pressupost per l'any 2021, el més elevat de la seva història

02/03/2021

Supera els 3,5 milions d’euros i les inversions previstes ascendeixen als 865.000 euros, destacant la construcció del nou Centre Cívic, l’ampliació del Cementiri i la reurbanització del carrer Vall.

El Ple de l’Ajuntament de Torres de Segre ha aprovat aquest dilluns el Pressupost municipal per l’any 2021 que ascendeix als 3.558.600 euros, el més elevat de la història de l’Ajuntament.

Les inversions previstes en el pressupost tenen un valor de 865.000 euros. En aquest apartat, per importància econòmica, destaquen tres projectes: la construcció del nou Centre Cívic que acollirà equipaments municipals com la biblioteca, un gimnàs, una sala d’actes i espais per a associacions del municipi; l’ampliació del Cementiri per una major capacitat i la reurbanització d’un tram del carrer Vall. Les tres obres es licitaran pròximament, començarien a executar-se en els pròxims mesos i es preveu que part del seu cost sigui subvencionat. Altres millores que es completaran el 2021 són l’adquisició d’un nou vehicle per la Policia Local, la compra d’una plataforma elevadora pel Cementiri, i la instal·lació d’un sistema d’àudio i vídeo tant a la Sala de Comissions com a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

En aquesta sessió ordinària també s’ha aprovat el pressupost d’EMEETDS i Torres Energia, les empreses municipals comercialitzadores d’energia elèctrica, per un valor de gairebé 1,5 milions d’euros. Per tant, la xifra de pressupostos total consolidada és de 5.019.000 euros.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, destaca que “aquest pressupost municipal se centra a fer realitat dos projectes que el nostre poble necessita des de fa temps: el nou Centre Cívic i l’ampliació del Cementiri. També destina recursos en educació, salut i comerç, fet que ajudarà a impulsar la recuperació social i econòmica de Torres de Segre”.

L’aprovació del pressupost s’ha produït amb els sis vots a favor del Govern Municipal de Junts per Torres, l’abstenció dels dos regidors del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i els tres vots en contra del Partit Socialista de Catalunya.
Infolleida