L'Ajuntament d'Alpicat proporciona protectors d'orelles als sanitaris del CAP de Prat de la Riba

25/05/2020

Material sanitari confeccionat amb dos impressores 3D adquirides amb aportacions populars.

L’Ajuntament d’Alpicat continua fent aportacions de material sanitari per la lluita contra la pandèmia de coronavirus, confeccionat gràcies a les impressores 3D. En aquesta ocasió s'ha fet un lliurament de protectors d'orelles al CAP de Prat de la Riba de Lleida.

El passat mes d'abril l
’Ajuntament d’Alpicat va adquirir dos impressores 3D per confeccionar material sanitari gràcies a les aportacions voluntàries que particulars i empreses d’Alpicat, al voltant d’un centenar, van fer a la campanya de mecenatge que va impulsar l’Ajuntament a través de la plataforma GoFundMe.

Amb aquestes impressores s'està produïnt també viseres protectores i altres elements que contribueixen a la protecció del personal sanitari i de la població en general, inclosos els professionals d'establiments d'Alpicat com farmàcies, comerços, residències d'avis i oficines municipals, entre altres.

Quan es pugui superar l’actual situació de crisi sanitària, l’Ajuntament, com ja es va anunciar, facilitarà que les impressores 3D puguin ser utilitzades pels alumnes dels centres escolars de la població en el seu procés de formació.


Infolleida