La policia local d’Alcarràs incorpora dos nous agents i estrena uniforme

12/02/2019

Dos nous agents de la policia local d’Alcarràs han pres possessió del càrrec aquest dimarts, 12 de febrer, al saló de plens del consistori, després d’haver superat el curs de formació de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Amb aquestes dues incorporacions, el cos policial compta amb 13 agents, 8 dels quals són funcionaris de carrera.  

En l’acte de possessió hi ha assistit l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, la regidora de Cultura i Festes, Laia Sisó, i el sergent en cap, Eduard Cosculluela. Serra ha donat la benvinguda als nous agents, que ja treballaven anteriorment al cos d’interins, i els ha animat a treballar de valent per mantenir el renom i el prestigi que la unitat policial es mereix.

Nou uniforme

Així mateix, aquest febrer la policia local d’Alcarràs ha estrenat un nou uniforme. La indumentària, blau fosc i amb les espatlles grogues, compleix els criteris d’unificació de les característiques de la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya, aprovades el juny del 2017, i que tenen per objectiu homogeneïtzar el cos i anar en sintonia amb la resta de les policies locals catalanes. 

Infolleida