La Cursa de la Barca aplega 400 participants

28/10/2018

El Club Excursionista i l'Ajuntament de Vilanova de la Barca han organitzat aquest diumenge la Cursa de la Barca-XI Memorial Ramon Blanch, una cita puntuable per a la Lliga Ponent que ha aplegat 400 participants entre totes les seves propostes.

La jornada oferia curses de 10 i 5 kilòmetres, la curta força fàcil i assequible per a tothom, i la llarga una  mica més exigent tan en distància com en recorregut. També es proposava una caminada de 5 kilòmetres. El circuit era en un 90% sobre terra i el 10% restant sobre asfalt.

A la distància dels 10 kilòmetres, Antoni Carulla (Runners Balaguer) ha estat el guanyador masculí amb un temps de 35.36. En dones, la  victòria ha estat per Meritxell Bonet (Tri 4.40) amb un crono de 42.28.

Pel que fa a la prova curta, el millor en homes ha estat Francesc Lacueva (Esports Truga) amb 18.55. En l’apartat femení, s’ha imposat Carla Guillén (Club Corredors de Vilanova) amb un temps de 23.35.

Els participants han pogut gaudir de servei de pàrquing, guarderia i entreteniment, a més de dutxes i entrepà de llonganissa del país per tots els corredors.

InfoLleida