La consellera Chacón es reuneix amb empresaris del Segrià

08/02/2019

Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement ha volgut copsar els problemes i preocupacions del teixit empresarial lleidatà

La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit aquest divendres amb grups d’empresaris de la Noguera i el Segrià per tal de copsar els problemes i preocupacions del teixit empresarial lleidatà i d’aquesta manera tenir més imputs a l’hora de crear estratègies des de l’administració.

Segons Chacón, cal posar l’accent en les petites i mitjanes empreses, que conformen un 95% de l’actiu empresarial català, i mirar que els negocis no es quedin al marge del mercat digital.

Chacón ha parlat també d’un desajust entre l’oferta i la demanda d’ocupació per la manca de perfils professionals concrets amb la qual cosa cal fer un esforç per potenciar estudis i sortides professionals amb demanda laboral.

Al llarg del matí, la consellera ha visitat diferents empreses i centres logístics, i també ha participat en un col·loqui a l’Ajuntament de Vilanova de la Barca.

Joan Llompart