La 10ª Marxa Popular del Segrià obre inscripcions

03/03/2018

La Marxa Popular del Segrià, ha obert les inscripcions de cara a la seva edició d’enguany, que serà la desena i que se celebrarà el 8 d’abril.

L’any passat van ser 2.500 els inscrits en la jornada, una xifra que des de l’organització, esperen que es repeteixi enguany. La prova que està organitzada per Km0 Ponent amb el suport dels Ajuntaments de Lleida, Albatàrrec i Alfés, així com de la Diputació de Lleida.

Per aquesta 10ª edició, s’ha plantejat un canvi en els recorreguts. Així, els participants podran optar entre tres recorreguts: l’anomenat Calàndria (14 kilòmetres) portarà fins als peus del Tossal de Pedrós: el recorregut Ganga (22 km) ens ensenyarà que hi ha diferents maneres d’arribar a la Timoneda; i el recorregut Xurra (34 km) ha estat redissenyat per fer-lo més atractiu. Les tres rutes tindran l’opció de pujar dalt del Tossal de Pedrós, i qui no vulgui podrà vorejar-lo.

Tres distàncies, que es podran fer caminant o corrent, a un ritme lliure, en una cita no competitiva que tindrà com a punt de sortida el Campus de la Universitat de Lleida.

InfoLleida