Es posa en marxa #ComproaTorrefarrera, iniciativa per revalorar i fomentar el consum local

03/06/2020

Prop de 60 comerciants, restauradors i altres negocis de Torrefarrera s’uneixen en aquest projecte que compta amb el suport de l’Ajuntament impulsant accions per dinamitzar l’economia local

Els prop de 60 comerciants, restauradors i altres negocis de Torrefarrera han posat en marxa la iniciativa #ComproaTorrefarrera per impulsar l’economia local arran de la nova situació sorgida de la crisi sanitària. L’objectiu és que el teixit econòmic en surti reforçat i que, més enllà de la crisi, comprar i consumir en els negocis del poble es consolidi com a primera opció per als veïns i veïnes. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament que hi col·labora impulsant accions per fomentar el consum al poble. L’alcalde, Jordi Latorre, explica que la campanya pretén, “per una banda, conscienciar a la població, ara més que mai, de la importància de consumir productes i serveis i contractar professionals torrefarrerins i, per una altra, posar a disposició dels usuaris i consumidors plataformes i eines on es trobi tota l’oferta comercial, empresarial i de serveis de Torrefarrera”.

 

Inicialment, el projecte compta amb una imatge gràfica pròpia, una web (www.comproatorrefarrera.cat) i perfils a les xarxes socials Instagram (https://www.instagram.com/comproatorrefarrera/) i Facebook (https://www.facebook.com/comproatorrefarrera/). Properament, es posaran en marxa altres accions com un vídeo que formarà part de la campanya promocional, la identificació amb adhesius dels negocis adherits i la publicació d’altre material i campanyes de difusió. A la web hi ha un mapa interactiu amb tota la informació dels negocis i també es posa a disposició de l’usuari informació útil relacionada amb l’activitat empresarial municipal. 

 

#ComproaTorrefarrera és una iniciativa viva que sumarà accions comercials i participatives a mitjà i llarg termini, més enllà de la crisi sanitària, i pretén mostrar la força que té Torrefarrera com a poble. Latorre recorda que “som un municipi on tenim la sort de tenir de tot ajustat a les nostres necessitats, un comerç de proximitat, de qualitat, sostenible, encapçalat per persones que ens coneixen i que miren de ser-nos útils”. L’alcalde defensa que comprar i consumir en els negocis locals beneficia a tothom, “perquè ells són els que donen feina, els que participen en iniciatives locals, els que fan xarxa en tota la comunitat, en definitiva, donen vida”. Per aquest motiu, l’altra etiqueta que acompanya la campanya és #fempoble. “Aquesta crisi ha canviat els hàbits de consum i el nostre comportament com a societat, ho hem d’aprofitar. És una oportunitat per fer un poble millor”, rebla Latorre.

Infolleida