El subdelegat del Govern es reuneix amb l’alcalde de Torrefarrera

18/09/2018

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha mantingut avui una reunió de treball amb l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, continuant d’aquesta manera amb la ronda de visites als ajuntaments de la província per conèixer de primera mà les necessitats dels municipis i iniciar un clima de diàleg i col·laboració institucional que permeti treballar plegats per atendre les necessitats dels ciutadans.

 

Jordi Latorre ha plantejat la necessitat d’introduir  millores en les infraestructures viàries que envolten el municipi de Torrefarrera per la seva situació estratègica dins de la xarxa de carreteres. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat al subdelegat del Govern que l’apertura del tram Lleida-Rosselló de l’A-14 ha reduït efectivament el pas de vehicles pel municipi però que l’ajuntament considera que caldria estudiar la possibilitat d’incorporar passos elevats o semàfors a la travessia de la N-230 al seu pas per Torrefarrera amb l’objectiu de millorar la vialitat de la zona, així com millorar la mobilitat dels veïns del municipi.

 

El subdelegat del Govern s’ha compromès a traslladar al Ministeri de Foment aquesta possibilitat per a que els tècnics avaluïn la proposta municipal.

Infolleida