El subdelegat del Govern a Lleida es reuneix amb els alcaldes d’Alfarràs i Vilanova de la Barca

22/08/2019

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha reprès avui després de les vacances de l’estiu la ronda de trobades territorials i s’ha traslladat als municipis d’Alfarràs i Vilanova de la Barca.

 

A Alfarràs, el subdelegat s’ha reunit a l’Ajuntament amb el nou alcalde Joan Carles Garcia juntament amb les regidores Rosa Gràcia i Mari Carme Parra. Durant la trobada han tingut oportunitat de fer un repàs de les qüestions plantejades per l’anterior equip de govern referides a la seguretat de la N-230 al seu pas pel terme municipal. A Vilanova de la Barca, el subdelegat ha estat rebut a l’edifici consistorial per l’alcalde Josep Ramon Solsona.

 

Aquestes reunions formen part de la nova ronda de trobades que Crespín va encetar el passat mes de juliol amb els nous alcaldes i alcaldesses escollits a les passades eleccions locals per continuar amb un clima de col·laboració institucional i de treball pel conjunt de la ciutadania.

 

Les trobades s’han realitzat a petició dels dos alcaldes en resposta a la carta que el Subdelegat va dirigir a totes les corporacions locals de la província amb motiu de la constitució dels nous ajuntaments. Durant les properes setmanes Crespín té intenció d’atendre la petició de visita de més d’una trentena de municipis.

 

Infolleida