El president de la Diputació reprèn les visites municipals a Montoliu de Lleida i Sudanell

13/09/2023

Joan Talarn ha informat que la Diputació està actualitzant la seva carta de serveis als municipis, al temps que s'està iniciant el procés de simplificació administrativa que impulsa la institució provincial

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha reprès el calendari de visites als ajuntaments del territori, amb sengles trobades a Montoliu de Lleida i Sudanell, on s'ha reunit amb els respectius equips municipals.

 

La principal funció d'aquestes primeres reunions és per donar a conèixer els serveis que la Diputació ofereix als ajuntaments, especialment a les noves alcaldies sorgides de les eleccions municipals del passat mes de maig.

 

La primera visita, de fet, ha estat a Montoliu de Lleida, on Eduard Murgó es va convertir al maig en l'alcalde més jove de la demarcació. Per a Talarn, "és important mostrar el nostre suport al món municipal i molt especialment a equips nous, per als quals és important conèixer el detall dels diferents plans econòmics amb els quals poder finançar els seus projectes locals".

 

Talarn ha informat les dues alcaldies que la Diputació està actualitzant la seva carta de serveis als municipis, al temps que s'està iniciant el procés de simplificació administrativa que impulsa l'actual Diputació. La millora de camins i inversions en matèria de salubritat han estat els temes en comú en ambdues trobades. En el cas de Sudanell, amb l'alcalde Eduard Oró també han constatat la ràpida actuació dels tècnics de la Diputació per restituir la barana del pont en el qual es va produir fa unes setmanes un accident mortal que el president i l'alcalde van lamentar.

Infolleida