El periodista Lluís Caelles ofereix una conferència sobre la guerra d'Ucraïna a l'Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera

20/12/2023

'Ucraïna, la guerra des de dins' es durà a terme aquest dijous, a les 19.30 h, a la Sala Social del consistori

L'Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera (AEUT) ha organitzat aquest dijous, 21 de desembre, a les 19.30 h i a la Sala Social de l'Ajuntament, la conferència 'Ucraïna, la guerra des de dins', a càrrec del periodista, reporter de 3Cat i professor de televisió, Lluís Caelles. Es tracta d'una xerrada que s'emmarca dins la programació anual de l'associació cultural i que és oberta a tot el públic.

 

El periodista s'endinsarà en un conflicte que s'ha enquistat sobre el terreny i sobre l’agenda política internacional, i ha ressuscitat els pitjors trets de les guerres passades: bombardejos sobre població civil, fosses comunes, tombes massives, sales de tortura, violacions, saquejos, etc. Parlarà del que des del Kremlin es va dissenyar com una operació de pocs dies per sotmetre un país sencer, i que ja fa més d'un any i mig que dura, però també de la cobertura periodística in situ que se n'ha fet.

 

 

L'Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera

 

L'Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera és una associació cultural independent sense ànim de lucre que neix de la mà de la Biblioteca Pública Providència Tomàs i que està vinculada a la UdL. S'ha posat en mara aquest curs i pretén contribuir en la divulgació de la cultura des de Torrefarrera d'una manera planera i entenedora. Per aquest motiu, s'adreça a totes aquelles persones que, independentment del seu nivell d'estudis, vulguin ampliar els seus coneixements.

 

 

Infolleida