El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha inaugurat l'Escola d'Almenar

09/06/2021

El titular d’Educació també ha visitat l’Escola El Roser d’El Poal

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha inaugurat aquest matí el nou edifici de l’Escola d’Almenar, conjuntament amb l’alcaldessa del municipi, Maria Teresa Malla.

El conseller ha recordat la seu pas com a alumne per l’escola d’Almenar on ha assegurat que es va “formar com a persona”. En aquest sentit, ha afirmat que l’escola no tornarà a ser la d’abans de la pandèmia i ha posat en valor “la resiliència de mestres, alumnat i professorat davant d’una pandèmia que ens ha colpejat a tots i totes”. Gonzàlez-Cambray també ha destacat el treball en equip com a recepta per construir un sistema educatiu de qualitat.

L’Escola d’Almenar té 252 alumnes matriculats entre P3 i 6è de primària i una plantilla de 21 mestres. El nou edifici avui inaugurat va suposar una inversió del Departament d’Educació de 3.400.000 euros, i es va construir entre el 2018 i el 2020. L’escola participa en diversos projectes com el Projecte d’innovació educativa Mòbils.edu, el projecte municipal de foment a la lectura Almenar Lector, i el Projecte eTwinning.

Durant l’acte s’ha descobert la placa inaugural commemorativa i hi ha hagut els parlaments oficials de les autoritats i les paraules de dos alumnes de sisè de primària en representació de tot l’alumnat del centre. En acabar, Gonzàlez-Cambray s’ha traslladat a l’Ajuntament on ha mantingut una trobada amb l’alcaldessa i membres del consistori.
Infolleida