El Consell d'Alcaldes aclara la polèmica dels menjadors escolars

25/05/2018

El ple ha servit també per prorrogar diversos convenis

El Consell d’alcaldes celebrat aquest divendres al Consell Comarcal del Segrià ha servit per aclarir la polèmica en relació a l’empresa adjudicatària del menjador escolar. El grup del Comú havia denunciat que l’organisme incomplia el contracte amb l’empresa Alesa, que s’ocupa del servei de menjador ja que assumia costos extra a l’escola La Rosella de Rosselló per la contractació d’un monitor i s’havia augmentat el preu del menú a l’Escola l’Esperança de Lleida per la contractació d’un monitor i un ajudant de cuina.

L’equip de govern ha explicat que les contractacions s’han fet per donar servei a nens amb discapacitat i que els costos que se’n deriven no els assumeixen les famílies sinó el Departament d’Ensenyament.

El ple també ha servit per aprovar una pròrroga de convenis amb els Ajuntaments d’Alpicat i Maials i una pròrroga de convenis amb les AMPES per la gestió dels menjadors escolars.

La sessió ha estat marcada també per la protesta del grup d’Esquerra republicana, que s’ha abstingut en totes les votacions per expressar el descontent de la formació amb la presència del Partit Socialista a l’equip de govern del Consell després de les últimes declaracions de Pedro Sánchez criticant el Govern de la Generalitat.

Joan Llompart