El Consell Comarcal tornarà a licitar el transport escolar

02/02/2018

Un recurs va obligar a suspendre'n la licitació l'any passat. Al ple del Consell també s'han tractat temes com la gestió de la gossera i la implantació de microdeixalleries

El Consell Comarcal del Segrià traurà a concurs13 línies de transport escolar després que un recurs al 2017 obligués el consell a suspendre’n la licitació. Així ho ha aprovat el ple d’aquest divendres en una sessió que ha servit també per aprovar les bases de la convocatòria per a cobrir dos llocs de treball en l’àrea de serveis socials d’Atenció Primària.

Un altre dels temes tractats al ple ha estat l’acord per la concessió de la gestió de la gossera d’Alcanó. El centre el continuarà gestionant el Consell Comarcal, que ha agraït l’ajuda de les associacions que col·laboren en l’adopció de gossos.

D’altra banda, el consell ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya de 200.000 euros per al finançament de la implantació de vint-i-cinc “microdeixalleries” als municipis que han apostat pel porta a porta.

El ple ha servit també per fer efectiva la presa de possessió del nou conseller, Joan Gómez, que entra després de la marxa de Dante Pérez.

Joan Llompart