Alpicat celebra la Festa de Sant Isidre amb la cercavila confinada de l’elefant Hathi

17/05/2020

 La bestiola del Centre de Titelles de Lleida va fer un recorregut per diferents punts del poble i els més petits n’han gaudit des dels seus domicilis.

L’elefant Hathi ha estat aquest dissabte el protagonista de la cercavila organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat. L’activitat tenia com a objectiu oferir als més petits un tastet de la Festa de Sant Isidre, que estava programada per aquest cap de setmana.

Aquesta particular rua ha recorregut diferents carrers i places del poble a partir de les 7 de la tarda, hora en què els nens i nenes havien de ser ja als seus domicilis. És des d’allí d’on han pogut gaudir del pas de Hathi, una criatura del Centre de Titelles de Lleida que ha estat l’encarregat de dur l’alegria a petits i grans durant una bona estona i fent-se un forat en la climatologia, que durant una bona estona ha amenaçat amb impedir la celebració de la cercavila. Al final, però, s’ha pogut gaudir d’un acte ple de simbolisme i que ha proposat una distracció diferent dins aquest període de confinament.

Aquesta no era, a més, la primera vegada que l’elefant Hathi visitava Alpicat, atès que ja ho va fer tres anys enrere amb motiu del festival Circ Picat, de manera que avui ha pogut reviure aquella estada.

Infolleida