Aitona rep la Cònsol de Romania a Barcelona, Sandra Gatejeanu

25/03/2024

Dissabte, va tenir lloc aquesta visita institucional per a connectar cultures i celebrar la bellesa de la floració dels arbres fruiters

Aitona va rebre una visita especial en el marc de la temporada de floració. La Cònsol de Romania a Barcelona, Sandra Gatejeanu, va visitar el municipi per una jornada dedicada a connectar cultures i celebrar la bellesa de la floració dels arbres fruiters. La va acompanyar el Cònsol Catalin Coroi.

 

La jornada va començar a les 11:00 h amb una rebuda a l’Ajuntament d’Aitona, amb la benvinguda de l’alcaldessa, Rosa Pujol, la signatura al llibre d’honor del poble i l’acollida dels membres de l’Associació Romanesa d’Aitona. Posteriorment, la Cònsol de Romania va visitar la floració dels arbres fruiters, una experiència única per presenciar la màgia de la natura en aquesta època de l'any.

 

La visita va culminar amb una visita als productors locals al poliesportiu d’Aitona, on es va tenir lloc una degustació en la parada romanesa, fent honor a la rica gastronomia de la regió. Amb aquesta visita, Aitona reforça els llaços amb la comunitat romanesa i celebra la seva pròpia identitat cultural, en un moment tan emblemàtic com és la floració dels camps.

Infolleida