56 propostes pels 2ns pressupostos participatius de Torrefarrera

13/07/2018

La partida és de 55.000 euros

Un cop finalitzada la fase "Fem propostes" de la 2a edició dels Pressupostos Participatius de Torrefarrera, l'Ajuntament ha rebut un total de 56 propostes dels veïns i veïnes de la localitat per invertir 55.000 euros, 10.000 euros més que en l'edició passada. Les temàtiques abordades per les propostes han estat molt diverses, però les més plantejades han estat sobre accessibilitat, mobilitat, via pública, parcs, carrers, mobiliari urbà, espais verds i pàrquings, entre d'altres.

Aquestes propostes presentades passen ara a ser validades segons els criteris de la Guia de Participació. A continuació, de les que restin d'aquesta primera selecció, els tècnics municipals faran una valoració segons criteris tècnics, econòmics i legals.

Posteriorment i amb les argumentacions corresponents per a cada proposta que no hagi assolit qualsevol dels anteriors criteris, la relació de propostes serà feta pública penjant el document a l’espai web de Pressupost Participatiu 2018 de l'Ajuntament.

Al setembre es farà pública la llista de propostes que se sotmetrà a votació popular i a l'octubre es donarà a conèixer la proposta o propostes més votades i, per tant, guanyadores del procés participatiu.

InfoLleida