L’Ajuntament d’Almacelles amplia els ajuts socials als jubilats d’Almacelles

01/03/2018

En la darrera Junta de Govern, l’Ajuntament d’Almacelles ha acordat un seguit de mesures per ajudar als sectors de la població amb menys recursos o amb més dificultats en el pagament de determinades taxes i impostos.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Almacelles, en la darrera Junta de Govern, celebrada el dia 27 de febrer de 2018, ha acordat un seguit de mesures per ajudar a tots aquells sectors de la població amb menys recursos o amb més dificultats en el pagament de determinades taxes i impostos.

Des de l’any 2011, l’Ajuntament d’Almacelles bonifica en un 50% la taxa d’escombraries a totes aquelles persones de més de 65 anys o discapacitats amb un grau superior al 65% de minusvalia que els seus ingressos no superin 2,5 vegades el salari mínim interprofessional. Actualment, unes 200 persones ja reben aquest ajut.

Ara, l’Ajuntament ha acordat que tots els ciutadans i ciutadanes vidus i vídues de més de 65 anys, independentment dels seus ingressos, tinguin el 100% de la taxa d’escombraries bonificat. Paral·lelament, també s’ha acordat que els majors de 65 anys puguin accedir al recinte de les piscines municipals gratuïtament durant l’estiu.

Infolleida