Els regidors de Gimenells tiraran endavant la moció de censura contra Pérez

28/02/2018

L' alcalde els va demanar la setmana passada que el deixessin acabar la legislatura

Els grups municipals de Candidatura de Progrés (vinculada al PSC) i el PDeCAT segueixen endavant en la preparació d'una moció de censura per rebocar a l'actual alcalde Dante Pérez, després que aquest els demanés dimarts passat en una compareixença pública que li permetessin acabar el mandat. 

La fractura entre Dante Pérez i la seva formació es va produïr ara fa 4 mesos quan l'alcalde va abandonar la militància al PSC i va presentar-se com a número 2 a la candudatura lleidatana del PP a les eleccions al Parlament del passat 21 de desembre. Pérez va abandonar el partit per la seva disconformitat amb la decisió de compartir candidatura amb Units per Avançar, l'antiga Unió Democràtica de Catalunya.
Després d'algunes protestes dels veïns, una rebaixa dels seus honoraris i l'amenaça d'una moció de censura, Dante va comprometre's a abandonar el debat polític i centrar-se en el dia a dia del poble i a la vegada va demanar als regidors que li deixessin acabar la legislatura. 

Ara, segons informa el diari SEGRE, els grups del PSC i el PDeCAT han arribat a un preacord perquè el número 2 dels socialistes, Antonio Miguel Pardos, sigui el candidat a ocupar l’alcaldia un cop prosperi la moció de censura. 
InfoLleida