El Consell Comarcal vol implantar més contenidors

10/11/2018

També es volen augmentar les freqüències de recollida

El Consell Comarcal del Segrià té previst comprar contenidors per un valor de 200.000 euros davant la necessitat d'una sèrie d'Ajuntaments de tenir més illes. Una inversió que inicialment assumirà el Consell perquè el surt més barat comprar els contenidors i que després hauran d'anar pagant els Ajuntaments. També s'està treballant en implantar una nova freqüència per solucionar la problemàtica decontenidors desbordats en algunes poblacions com Alpicat, Torrefarrera, Roselló i Acoletge, i que tindria un cost d'uns 60.000 euros

D'altra banda, la unió temporal d'empreses de fomento de construcciones i contratas i Arnó, que porta a terme la recollida d'escombraries en illes de contenidors des de mitjans de juliol en quinze pobles del Segrià, assegura que no cobrar des d'aquell més les factures per aquest servei. La presidenta del Consell, Mª José Inverón assegura que s'han pagat totes les factures reals.

Aquest dissabte s'ha reunit el consell general del consorci on s'ha fet l'aprovació inicial del pressupost de 2019, que es de 4 milions 400.000 euros.
Marc Piqué (Lleida TV)