Alcarràs reclama més informació per part del Departament de Salut

20/07/2020

Per tal de dur a terme una millor gestió en relació a l’augment de casos al municipi, l’Ajuntament d’Alcarràs reclama més trànsit d’informació per part del Departament de Salut 

L’increment de casos positius, derivats de l’augment de testos que s’estan duent a terme a les empreses fruiteres, ha comportat que Alcarràs incrementi l’alerta de contagi. Des del municipi remarquen que s’han pres tot les mesures correctes, però ara l’Ajuntament reclama més trànsit d’informació per part del Departament de Salut, una informació que, asseguren, els permetria dur a terme una millor gestió de la situació. 

 

Fusionar la informació que disposa el municipi amb la del Departament de Salut és, principalment, la crida que es fa des d’Alcarràs, una crida exposada en la reunió d’aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i la resta d’alcaldes del Segrià. 

 

Des del consistori s’espera que la resposta per part de Salut sigui positiva i, aconseguir, així, controlar l’augment de casos al municipi.

Ariadna Sánchez