Xavier Estrada i els germans Felip i Xavi Ortiz posen en marxa un Campus d’Estiu

11/03/2020

L’àrbitre internacional Xavier Estrada i els germans Felip i Xavi Ortiz posen en marxa un campus d’estiu pioner a les Terres de Lleida basat en el multiesport, el futbol i les emocions. 

El Live Sport Emotions es tracta d’un campus pioner de multiesport, amb un programa específic de tecnificació de futbol i que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les psíquiques, cognitives i emocionals. El campus es durà a terme durant en 5 torns del 29 de juny al 31 de juliol. Cada nen o nena podrà fer els torns que vulgui, i les activitats seran de 9.00 fins a les 14.00 hores amb l’opció de dinar de 14.00 a 15.00 hores, i també un servei d’acollida de 8.00 a 9.00 hores, i de 15.00 a 16.00 hores.

Està destinat a nens i nenes d’edats compreses entre els 4 i els 17 anys, i es farà aquest estiu al complex esportiu de Torrefarrera, una instal·lació que compta amb dos camps de futbol de gespa artificial, un poliesportiu, piscines, pistes de bàsquet, tennis i pàdel. També disposa d’aules i espais per completar part de les activitats previstes, com els hàbits saludables, la nutrició, el món inclusiu o valors com el de la solidaritat, fins i tot, es completarà amb alguna beca i també amb diferents activitats d’anglès adaptat a les edats dels nens. A més comptaràn amb visites d'esportistes de primer nivell, que aportaràn la seva experiència i coneixement als participants.

És per això que, com explica el mateix Xavier Estrada, que l’any passat va ser escollit millor àrbitre de Primera Divisió, “intentarem aportar eines noves a totes les activitats i xerrades, perquè els nois i noies siguin conscients d’allò que fan i de per què ho fan. Són exercicis i experiències adaptades a la seva edat, al seu nivell, a les seves aptituds i a la seva edat madurativa”. Avança que “es tracta de petites eines i trucs que els poden servir de cara al futur, tant en l’àmbit esportiu com en el personal, a l’hora de gestionar les emocions, fent-ho tot amb la màxima qualitat possible”. Es preten que els integrants del campus treballin la concentració i l'atenció, per afavorir a la memòria i facilitar l'aprenentatge a través de l'esport.

També cada divendres (darrer dia dels torns), els pares o tutors, obtindràn informació sobre tot allò que han fet els nens durant la setmana, les activitats i la metodologia emprada, amb l’objectiu de saber quina percepció tenen del campus.
Una sortida de final de campus, per aquells que ho desitgin, a algun lloc especial o icònic de Catalunya també és una altra de les opcions que s’oferirà als participants del Campus.

Les inscripcions i tota la informació es podran consultar a partir de 2 d’abril al web  www.livesportemotions.com





Infolleida