Victòria de prestigi davant l'Andorra

05/01/2019

L'EFAC s'ha imposat per 3-2 en un dels millors partits de la temporada

L'EFAC Almacelles ha guanyat aquest dissabte a l'Andorra de Gerard Piqué, Gabri i Jorquera en un partit molt entretingut. Els andorrans visitaven el Municipal d'Almacelles amb moltes cares noves a la gespa i a la banqueta mentre que els locals tornaven a la competició sense moviments però amb ànims renovats després de l'aturada nadalenca.

Jordi Betriu ha avançat al conjunt visitant als 18 minuts de partit emb un gol de tisora però Roger Canadell ha igualat abans del descans després d'un servei de banda. A la represa, Canadell ha sumat el segon gol al seu compte particular en una jugada calcada a la del primer.

Al minut 66, el mateix Canadell ha assistit Enric Bosch, que ha marcat després d'un retall per situar el 3-1 al marcador.

A 13 minuts del final, l'Andorra ha retallet diferències amb un gol a boca de canó d' Ernest Forgas.

El triomf deixa als del Segrià a només 3 punts de la zona de privilegi. El proper partit serà diumenge que ve a Almacelles, davant la Rapitenca.