Victòria de mèrit per començar l'any

06/01/2019

Els de Radoslav Radulovic tomben l'Andorra per 3-2

L’Almacelles rebia un Andorra reforçat en aquest mercat d’hivern amb jugadors contrastats de superior categoria i amb la presencia per primer cop a la banqueta dels exblaugranes Gabri i Jorquera, que encapçalen el projecte liderat per Gerard Piqué.

Els andorrans van demostrar ben aviat la seva qualitat en un primer gol de matrícula de Jordi Betriu, amb un remat de tisora a passada de Fede Bessone.

L’Almacelles però, va contrarestar el cop al límit del primer temps amb un gol de cap de Roger Canadell després d’un servei de banda.

El gol va ser un cop psicològic per l’equip pirinenc, que va veure com als 10 minuts de la represa es repetia la historia amb un gol calcat. Servei de banda, prolongació i remat creuat de Roger Canadell per capgirar l’electrònic.

L’Almacelles encara ratificaria el seu domini amb un tercer gol només 10 minuts més tard. Canadell filtra una passada sense mirar cap a Enrich Bosch, i aquest defineix a la perfecció després d’un retall.

El gol va pesar molt als visitants, que es van quedar a mig camí de la remuntada amb un sol gol, obra d’Ernest Forgas al minut 77.

La victòria posa a l’Almacelles en la lluita per la zona alta i el liderat queda ara a només 3 punts. El proper partit serà diumenge a casa, davant la Rapitenca.

Joan Llompart