Vestidors més amplis i sostenibles per al camp de futbol d'Almenar 

05/11/2018

S'ha millorat l'eficiència energètica amb elements com l'aïllament tèrmic dels murs, la instal·lació de finestres aïllants i la col·locació d'una caldera de gas més eficient

Aquest migdia han estat inaugurada la remodelació dels vestidors del Camp d'Esports Municipal "La Vinya" d'Almenar, en un acte presidit per Teresa Malla, alcaldessa del poble; Joan Segura, delegat d’Esports de la Generalitat, i Ferran Sánchez, regidor d’Esports. Malla ha afirmat que “amb aquesta remodelació millorem unes instal·lacions que havien quedat petites i no complien la normativa, i a més ho hem fet sense tenir que recórrer a finançament extern”. La reforma de l'equipament permetrà als usuaris d'aquesta instal·lació esportiva disposar d'uns vestidors adaptats i més amplis, higiènics i sostenibles.

 

Les obres, que han durat 4 mesos, han consistit en la rehabilitació i ampliació dels vestidors existents, resultant un total de 6 vestidors (4 per als jugadors i 2 per als àrbitres); la renovació de les xarxes de gas, calefacció, aigua calenta i electricitat, i la implementació d'elements adreçats a incrementar la eficiència energètica, així com la instal·lació d'un sistema antilegionel·la per a les dutxes, que optimitza i millora les condicions sanitàries de l'edifici.

 

Entre les millores d’eficiència energètica, cal destacar l'aïllament tèrmic de tots els paraments exteriors, la instal·lació de finestres amb trencament de pont tèrmic i doble vidre aïllant, la col·locació d'una caldera de gas de condensació altament eficient  i la instal·lació d'enllumenat tipus LED, així com detectors de presencia en l'enllumenat dels banys.

 

A mes, cal remarcar que els nous vestidors compleixen les exigències d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, amb 2 banys adaptats, l’accés als vestidors i totes les estances interiors d'us públic adaptats.

 

Malla ha incidit en que aquesta actuació, finançada per l'empresa elèctrica municipal (Electricitat d'Almenar S.L), és "una iniciativa destinada a fer més còmodes, àmplies i higièniques les instal·lacions esportives del municipi i que alhora referma el compromís del Consistori en l'àmbit de la sostenibilitat".

 

Aquest és el primer patrocini de la companyia elèctrica Electricitat d’Almenar, els beneficis econòmics de la qual es destinen a patrocinis de tipus cultural i esportiu i a millorar equipaments i serveis públics del municipi. Les obres de remodelació han disposat d’un pressupost de 125.000 €.

Infolleida