Una quinzena de joves al Camp de Treball d'Alcarràs

04/07/2019

La setena edició del Camp de Treball d’Alcarràs va donar el tret de sortida el passat divendres, 28 de juny, sota el nom ‘El món rural: patrimoni, costums i tradicions d’Alcarràs’. Organitzat per la Direcció General de Joventut (DGJ) i la Fundació Escolta Josep Carol, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcarràs, enguany hi participen una quinzena de joves d’entre 14 i 17 anys provinents d’arreu de Catalunya.

El regidor de Joventut, Gerard Companys i la tècnica de Joventut, Vicky Parrot, van fer la presentació formal dels quinze participants del Camp de Treball , i el regidor els va entregar un detall de benvinguda.

Aquests camps de treball es duran a terme fins al divendres 12 de juliol, i pretenen que els joves deixin la seva empremta al municipi fent tasques de conservació i restauració de les eines, carros i ornaments del CIMRA, sota la direcció de la restauradora local Mireia Cañadell. Els participants estan, durant aquestes dues setmanes, acompanyats per la directora i una monitora de lleure.

A més de realitzar les tasques tècniques esmentades, també s’ha programat tot un bloc d’activitats de descoberta de l’entorn, entre les quals hi ha realitzar la Ruta del Patrimoni d’Alcarràs, una excursió al Pantà de la Mina, visitar la cooperativa i fer un taller de melmelada, entre altres.

InfoLleida