Tres títols i dos finalistes per al Tennis Lleida al circuit juvenil d'estiu de Calafell

23/07/2018

Els jugadors del Tennis Lleida van aconseguir tres títols de campió i dos places de finalistes a la prova del Circuit Juvenil d’Estiu celebrada al Club Nàutic Tennis de Calafell.

Així, Òscar Tomàs es va proclamar campió en aleví masculí 2 en superar el seu company de club Jordi González per un ajustat 7-5, 3-6 i 10-3. En aleví masculí 1, Adrià Franco va guanyar la final davant Pau Navas per un contundent 6-0 i 6-1. Ichiro Fontova va fer el mateix en infantil masculí 1 en superar a la final Carles Molero per 2-6, 6-3 i 10-6. Per últim, Martí Franco va perdre a la final de benjamí masculí contra Àlex Escofet per 4-1 i 4-0.

Aquesta setmana una vintena de representants del Tennis Lleida participaran a la prova del Circuit d’Estiu que es disputa a Club Tennis Valls.