Torres de Segre torna a denunciar els continus microtalls elèctrics i en responsabilitza Endesa

10/02/2021

L’Ajuntament de Torres de Segre i la Comercialitzadora Torres Energia, SL van fer anit aquest comunicat conjunt en relació als microtalls d’electricitat que pateix Torres de Segre i que són responsabilitat de la companyia Endesa:
"L'Ajuntament de Torres de Segre i la Comercialitzadora Torres Energia informen que avui també han registrat un tall en el subministrament elèctric, des de les 13:52 h fins a les 14:08 h, moment en què s'ha restablert el servei al municipi.
La causa ha estat una avaria a la xarxa de distribució d'ENDESA, provocada en una torre de mitja tensió propera al municipi i que els mateixos tècnics de la companyia han solucionat.
Aquesta incidència no ha tingut relació amb els microtalls que patim constantment a Torres de Segre i en altres zones del Segrià, les Garrigues i el Pla d'Urgell, que sí que són responsabilitat d'ENDESA.
Tant des de l'Ajuntament com de la Comercialitzadora Torres Energia, estem treballant per tal que ENDESA apliqui una solució definitiva a aquests microtalls: ja s'ha informat diverses vegades d'aquesta situació recurrent a ENDESA i també s'ha posat a disposició la nostra col·laboració per tal d'aplicar una solució definitiva. Tanmateix, s'ha demanat al Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya que vetlli pel correcte subministrament elèctric, per part d'ENDESA, a Torres de Segre i a la resta del territori.
Recordem que aquests microtalls periòdics no són responsabilitat de l'empresa municipal Torres Energia, i en aquest sentit, entenem i lamentem les molèsties que suposen per a la població."
Infolleida