Taules davant del líder

08/12/2018

L'Alpicat empata a 6 en la visita del Mataró

El Lleida.net Alpicat no ha pogut passar de l'empat en la visita del líder de l'OK Lliga Plata; un Mataró que ha entrat al partit avançant-se amb els gols de Romero i Florenza. Els locals però, han reaccionat amb els gols de Joan Ramon Serret i Mats Zilken. Abans del descans, Xicota ha tornat a donar un avantatge mínim als visitants.

A la represa, l'equip barceloní ha fet el 2-4 mitjançant Oriol Lladó i ha desaprofitat una falta directa per trencar el partit. Els locals, han anat a més i primer Mats Zilken, després Biel Salvadó, i finalment, Miquel Serret de penal, han capgirat el partit en uns minuts frenètics. El Mataró però ha fet l'empat a 5 amb un gol de Xicota, i, tot i que l'Alpicat s'ha tornat a avançar amb el tercer gol de Mats Zilken, els mataronins han colpejat de nou a través de Florenza deixant un marcaddor de 6 a 6.

Amb aquest empat l'equip de Xavi Roy cau a l'onzena posició amb 9 punts sumats. El proper partit serà dissabte que ve a la pista del Taradell.