Tanquen i reobren en hores l'accés a Alcarràs per l'autovia A2 per les protestes de l'alcalde

05/07/2020

La mesura, derivada del tancament del Segrià per Covid-19, impedia als veïns de la comarca arribar o sortir del poble per la variant de l'autovia.

La variant de Lleida de l'autovia A2 torna a estar oberta aquesta tarda perquè la gent del Segrià pugui utilitzar la sortida 451, la que dona accés a Alcarràs. I és que des d'ahir, i com a conseqüència del tancament de la comarca decretat per la Generalitat arrel de l'augment de casos de coronavirus, era impossible entrar o sortir d'Alcarràs per l'autovia, tot i no moure's del Segrià.
I la mesura ha estat aixecada per les protestes del mateix alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra: "Una cosa és que el Govern de la Generalitat determini un confinament perimetral del Segrià, decidint que l’Autovia A-2 sigui una via de pas i l’altra, MOLT DESAFORTUNADA, que ens tanquin l’accés a Alcarràs per a totes les persones del Segrià que han d’utilitzar la VARIANT DE LLEIDA (Via de circumval·lació dels municipis del Segrià)."
Ara serà la policia local d’Alcarràs l’encarregada de fer el cribatge i mantenir oberta l’entrada per als residents. "Ho tindrem el màxim d’hores per facilitar la vida als ciutadans. En cas de trobar-ho tancat en algun moment la recomanació és continuar fins a la sortida de la calçada lateral de l’Aragó i Catalunya per tal de fer el canvi de sentit i agafar la carretera N2a.", diu Ezquerra.

Infolleida