Talarn felicita Soses per “fer poble” amb la remodelació de l’Ajuntament i l’adequació de les antigues escoles

27/11/2021

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la remodelació de l’edifici de l’Ajuntament de Soses i de les antigues escoles.
Talarn, que ha estat acompanyat de la diputada Rosa Pujol, ha iniciat la seva estada a Soses a l’Ajuntament, on ha estat rebut per l’alcaldessa, Sandra Marco, i la resta de la corporació municipal.
El president ha aprofitat el seu parlament per felicitar Soses pel fet de trobar-se davant una jornada força especial, perquè, d’una banda, s’està millorant de manera notable “l’atenció a la ciutadania” i, de l’altra, s’està dotant el poble “d’un nou espai amb nous usos” per a les entitats i associacions del municipi, així com per donar cabuda a activitats culturals.
Dos actuacions, ha dit Joan Talarn, que són un bon exemple de la raó de ser de la feina de les alcaldies, que no és altra que millorar la qualitat i les condicions de vida dels conveïns. És per això que ha volgut posar en valor la feina de la corporació municipal, encapçalada per Sandra Marco, més encara en el context de crisi sanitària que s’ha patit, i que ha suposat uns confinaments especialment durs i llargs en poblacions com Soses, ha recordat el president.
Però malgrat tots aquests entrebancs, l’activitat ha tirat endavant, i la millor prova –ha dit Talarn– la trobem en la reforma de l’Ajuntament i molt especialment en l’adequació de les antigues escoles, que servirà perquè Soses gaudeixi d’un espai públic que ha de servir “per fer poble” i donar vida i facilitar serveis a la ciutadania.
Posteriorment han procedit a la descoberta de la placa commemorativa de la inauguració i han efectuat una visita per les noves instal·lacions i dependències de l’Ajuntament.
En acabar, s’han traslladat a l’edifici de les antigues escoles, ubicat a la plaça Jaume Miret, a tocar de l’Ajuntament, on també han descobert una placa i han dut a terme una visita. Amb les reformes efectuades, aquest edifici esdevindrà ara seu de les diferents entitats i associacions municipals, com l’Associació Ciclista i la Penya Barcelonista, a més d’altres que en puguin sol·licitar l’ús puntual. També serà habilitada com a sala d’exposicions temporals i per a altres usos.
L’estada de Joan Talarn ha Soses ha acabat amb un refrigeri popular que s’ha servit als baixos de l’Ajuntament.
Diputació de Lleida