Seròs inaugura un circuit permanent d’orientació

20/03/2023

Compta amb 22 fites col·locades per l’entorn del municipi i 4 rutes diferents

L'Ajuntament de Seròs ha estrenat aquest cap de setmana un circuit permanent d’orientació que compta amb 22 fites i 4 rutes de diferent dificultat per l’entorn del municipi. Es tracta d’una nova activitat que s'ha posat en marxa en el marc de la floració dels arbres fruiters, però que es pot dur a terme qualsevol dia a qualsevol hora lliurement.

 

El circuit es pot fer caminant o en bicicleta i les diferents opcions que presenta són les següents: circuit curt, amb 11 fites i 4,8 km; circuit mitjà, amb 15 fites i 7,7 km; circuit llarg, amb 22 fites i 10,9 km, o Mtb-O, amb 19 fites i 10,4 km. Tant el punt d’inici com el final està situat a la plaça de les Escoles, i tota la informació i llegenda es pot trobar al web de l’Ajuntament. Quant al registre de les fites, es pot dur a terme al mateix mapa amb els codis corresponents o bé mitjançant l’escaneig del codi QR amb l’aplicació iOrienteering. El mapa amb els circuits marcats es troba disponible a l’Ajuntament de Seròs, als bars i restaurants del municipi i al web municipal. 

 

L’objectiu d’aquesta nova activitat és animar als ciutadans a activar-se, buscar la millor ruta per arribar a les diferents fites i acabar el circuit en el menor temps possible. Tot això gaudint d’una agradable ruta enmig de la natura que ofereix la vila.

Infolleida