Sense reacció

18/02/2018

L' Alpicat s'acosta perillosament a la zona baixa de la taula després de sumar una nova derrota davant del Valls per 2-0

El CA Alpicat segueix en caiguda lliure i suma una nova derrota al camp del Valls per 2-0. Els del Segrià viatjaven al camp del cuer amb l'esperança de posar fi a una ratxa negativa que ha portat als rojos a la zona perillosa de la taula. El Valls, tot i anar últim, arribava al xoc immers en una dinàmica de bons resultats. La situació va quedar palesa als 4 minuts, quan el local Rodríguez va avisar amb un xut al travesser. Els gols no arribarien fins la segona part; al minut 51, Xavier Gómez obria la llauna amb un xut a l'escaire, i al 71, El Yaakoubi feia el definitiu 2-0 aprofitant un servei de falta.

La derrota deixa tocat l'equip de Jordi López 'Mena', que es manté 13è i suma ja 7 partits sense guanyar. El proper partit dels alpicatins serà dissabte que ve, a casa, davant del Vista Alegre.