Símptomes de millora

08/04/2018

L' Alpicat dona la sorpresa i arranca un punt al camp del Martinenc (1-1) | L'empat posa fi a una ratxa de 8 derrotes consecutives

L' Alpicat ha aconseguit un meritori punt a casa del Martinenc, un dels candidats a l'ascens. Després d'una primera part sense gols, els locals han arriscat en atac i l'Alpicat ha trobat opcions al contracop. A falta de 10 minuts pel xiulet final, Xavi Gomà culminava un ràpid contraatac per posar per davant als del Segrià. Tot feia pensar que els 'rojillos', avui de negre, donarien la campanada quan, al temps de descompte Javi Sánchez ha fet el definitiu 1-1.

Amb aquest empat l'Alpicat segueix en zona de descens amb 24 punts, però trenca una dinàmica de 8 derrotes consecutives.