Rosselló recapta més de 7.500 euros per La Marató de TV3

18/12/2022

Més de 900 persones han participat en les activitats solidàries

Rosselló ha recaptat un total de 7526 € per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars sota el lema 'La Marató sempre batega', mitjançant les activitats solidàries que es van dur a terme ahir a l’Avinguda Guillem de Rosselló en què van participar-hi més de 900 veïns i veïnes del municipi.

 

Elisa Torrelles, regidora de Serveis Socials, Gent Gran i Sanitat, destaca que “la participació ha estat tot un èxit un any més gràcies a les associacions i veïns del poble”. Entitats i associacions, amb l’organització i col·laboració de l’Ajuntament de Rosselló, van dur a terme de manera altruista diferents activitats d’acció solidària col·lectiva entre les quals es troben les tradicionals paradetes de venda d’objectes diversos a preus simbòlics, pinta-cares i sorteig d’obsequis, entre altres.

 

A continuació, es va recollir el dinar solidari a la Rostisseria l’Autèntica, envasat individualment, per gaudir-l a casa. El menú va estar elaborat per diferents establiments de restauració de Rosselló. 

Infolleida