Recepció oficial a l’Sporting de Pinyana a l’Ajuntament d’Almenar

04/06/2018

Amb només un any de vida, l’equip segrianenc ha aconseguit proclamar-se campió de lliga de 4a Catalana (Grup 21) i l’ascens a 3a Catalana

Els jugadors, tècnics i directius de l’Sporting de Pinyana CF, equip de recent creació, van ser rebuts a l’Ajuntament d’Almenar per l’alcaldessa de la població, Teresa Malla, i per diversos regidors municipals a fi de felicitar-los pels èxits assolits en aquest primer any de existència. L’Sporting Pinyana, equip de futbol amateur creat a partir de la unió de les poblacions d’Almenar i Alfarràs, ha aconseguit enguany proclamar-se campió de la lliga de 4a Catalana (Grup 21) i l’ascens a 3a Catalana.

En el decurs de la recepció oficial, el regidor d’Esports d’Almenar, Ferran Sánchez, ha destacat que “quan jugadors, tècnics, directius, aficionats, personal de serveis, col·laboradors i sponsors fan pinya, els resultats estan garantits”. Igualment, ha incidit en la col·laboració entre Almenar i Alfarràs, la qual demostra que “en molts aspectes el futur està en la cooperació entre municipis”.

Sánchez ha mencionat l’èxit de la feina desenvolupada per l’Escola de Futbol de Pinyana, fruit també de la cooperació entre ambdós pobles.

L’Sporting Pinyana ha estat brillant campió de 4a Catalana amb 69 punts (22 victòries, 3 empats i 5 derrotes), 78 gols a favor i 30 en contra. El nou equip també va disputar dues eliminatòries de la Copa de Catalunya Amateur, quedant eliminat aquest dissabte en la segona ronda davant el Capellades (2-2 al final del matx i 4-2 als penals).

Infolleida