Puigverd es prepara per la Festa Medieval de Sant Jordi

19/04/2019

Tindrà un format de 2 dies

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril Puigverd de Lleida es tornarà a vestir de gala per acollir la catorzena edició de la Festa de Sant Jordi i el Drac.

L’acte central de la festa serà el dissabte a les 21.30 hores, amb la posada en escena de l’espectacle de la llegenda de Sant Jordi, amb la novetat d’enguany de comptar amb una graderia per a 500 persones, que se sumarà a les més de les 700 cadires ja previstes. Per aquesta representació, s’espera la presència de prop de 2.000 persones.

Una de les grans novetats de la 14 edició de la festa és que es torna a celebrar en dos dies, la qual cosa permetrà ampliar la programació d’activitats, especialment les dedicades als infants, tal i com ha explicat Josep Solsona. En aquest sentit, Noèlia Vallverdú ha afegit que l’organització no es podria fer sense la implicació de la gent del municipi.

La festa té el seu origen l’any 2006 quan, arran de la idea de l’artista Luciano Prodan, l’ajuntament fa el primer pas per tirar endavant la festa. Tres anys, després, el 2009, es constitueix l’Associació, amb la voluntat de consolidar i engrandir la festa.

La festa medieval de Sant Jordi de Puigverd de Lleida pretén obtenir com a primer objectiu la plena participació del poble i de les diferents associacions veïnals, amb l’organització de jocs, tallers, cercaviles, actuacions infantils, l’esmentada representació de la llegenda de Sant Jordi, ballades de sardanes o exposicions, entre d’altres activitats.

InfoLleida