Presentació de la Cursa dels Templers

26/02/2019

La cita, puntuable per a la Lliga Ponent, tindrà com a gran novetat l’estrena d’un recorregut de 3 kilòmetres que s’afegirà al clàssic de 10

El Castell Templer de Gardeny ha acollit aquest dilluns la presentació de la 13a edició de la Cursa dels Templers Plusfresc de Lleida, que se celebrarà diumenge vinent. La cita, organitzada per l’AE Ekke, serà puntuable per a la Lliga Ponent.
La gran novetat d’enguany és que, per primer cop, hi haurà dos recorreguts per escollir, el tradicional de 10 kilòmetres i un recorregut popular de 3. La cursa llarga arrancarà a les 10.30 hores, mentre que la cursa ho farà 2 minuts més tard. També hi haurà curses infantils.
La prova també tindrà el seu vessant solidari, atès que durant el procés d’inscripció, els corredors podran fer una donació d’1, 2 o 5 euros al Banc dels Aliments de Lleida. Les inscripcions estan limitades a 800 participants, tots els quals rebran la seva bossa de corredor i el regal oficial.
Com és habitual, la sortida i l’arribada de la cursa estaran ubicades al turó de Gardeny, amb un recorregut pels carrers de la ciutat i un punt d’avituallament al kilòmetre 5,5. També hi haurà assistència sanitària mòbil, dorsal personalitzat, serveis, guarda-roba, avituallament especial a meta i entrepà calent. A més, com és tradició, l’organització de la cursa posarà corredors guia (Pacemaker) per marcar un ritme en concret. Aquests corredors aniran ben identificats, amb la samarreta vermella de l’Ekke Running. Els temps a marcar aniran des dels 40 minuts (4:00 m/km) fins als 60′ (6:00 m/km), amb intervals cada 5 minuts.
Infolleida