Presentació de la 6a Fira Salut i Benestar de Benavent de Segrià

01/04/2019

Se celebrarà entre els dies 6 i 7 d’abril amb oferta firal relacionada amb l’artesania, els productes naturals i elaborats a mà, els productes d’alimentació sana, la cura del cos, la cura del medi ambient o el reciclatge, entre altres

El vicepresident tercer de la Diputació, Jordi Latorre, ha participat aquest dilluns en la roda de premsa de presentació de la 6a Fira Salut i Benestar de Benavent de Segrià que se celebrarà en aquesta localitat els dies 6 i 7 d’abril. L’acte, que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació, ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Benavent de Segrià, Manel Català, i del tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Antoni Carré.

 

Jordi Latorre ha explicat que les fires reflecteixen la realitat dels ajuntaments i que la Diputació dona suport a les iniciatives firals que provoquen que els municipis creïn riquesa i es donin a conèixer en la seva màxima expressió.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Benavent ha dit que es vol que sigui una fira familiar, que comptarà amb una zona infantil en la qual es faran activitats, amb una gran zona d’aparcament i amb un nou espai que ha permès reunir totes les activitats en un punt.

 

En aquest sentit, Antoni Carré ha explicat que les millores en l’espai també volen consolidar altres tipus d’actuacions, com la trobada comarcal de gegants que faran la propera setmana i que reunirà més de 300 persones.

 

Els organitzadors mantenen en el programa més xerrades tècniques, que permeten donar-li un format més professional al certamen, així com una àrea pedagògica amb un programa de tallers, que permet als visitants participar d’una forma més activa en la fira.

 

La fira està oberta a totes aquelles teràpies que puguin ajudar a millorar la salut i el benestar. Inclou conferències, tallers i zona de parades de diferent tipus: artesania, productes naturals i elaborats a mà, productes d’alimentació sana, cura del cos, cura del medi ambient, reciclatge, noves tecnologies, eficiència energètica, teràpies naturals.

 

Segons els organitzadors, hi haurà una quarantena d’expositors i un dels espais expositius estarà dedicat únicament i exclusiva a les aportacions del habitants de Benavent. S’espera la visita d’unes 1.500 persones.

Infolleida