Oscar Monclus i Mònica Malla es proclamen campions de la Trail de la Sagrat Cor d’Alguaire

13/02/2022

• Aquest any la cursa ha optat la modalitat de caminada de 11 kilòmetres i la Trail de 15 kilòmetres

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la quarta edició de la Cursa/Caminada de la Sagrat Cor Trail d’Alguaire. El recorregut de la caminada ha set de 11 km amb uns 150 metres de desnivell positiu i el de la Trail ha set de 15 km amb uns 450 metres de desnivell positiu, els dos degudament senyalitzats.

La sortida de la caminada i de la Trail ha set a les 10:00 hores tenint un horari de tall a les 12:00 hores, a partir d’aquest moment s’ha pogut finalitzar la prova però no ha sortit a les classificacions.

La cursa era oberta a tothom qui acceptava el present reglament. La cursa ha adoptat totes les mesures de seguretat contra la COVID19 per tal de poder-se dur a terme amb la màxima seguretat per a tots els participants. La mascareta ha set obligatòria en la sortida i totes les zones de pas.

Tots els participants han tingut la “Bossa del corredor” que s’ha repartit fins mitja hora abans de l’inici de les proves.

En la TRAIL, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Oscar Monclus (PEDALA.CAT) amb un temps total de 01.07.33, seguit de Marc Toda (UEC ANOIA) amb un temps de 01.08.35 i en el tercer lloc Paul Iacob (CLUB ATLETISME AITONA) amb un temps total de 01.09.40. En l’apartat femení Mònica Malla (CLUB ESPORTIU ROCKO ALMENAR) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 01.15.47, seguida Anna Roset (CE ARBECA) amb 01.25.58 i de l’independent Anna Jové (TROTALLUNÀTICS) en tercer lloc amb un temps de 01.32.50.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Infolleida