Obertes les inscripcions per a la V Marxa de Tardor del Baix Set

02/10/2021

Enguany la Marxa de Tardor del Baix Set que organitza l'Ajuntament de Montoliu de Lleida i l'Ajuntament de Sudanell arriba a la cinquena edició i es durà a terme el diumenge 7 de novembre, amb les quatre rutes tradicionals: Puput, Esplugabous, Cigonya i Milà Negre.
Les rutes compten amb força variacions de recorregut, arribant la ruta llarga fins Carrassumada. La sortida i arribada serà a Sudanell.
Les inscripcions online s'obren a partir d'avui, 1 d'octubre. Les veïnes i veïns de Montoliu de Lleida i Sudanell es poden inscriure de forma presencial als ajuntaments organitzadors, en horari d'oficina.
Els enllaços per a fer les inscripcions online són:
Adults i joves nascuts abans del 2009: http://iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1587
Infants nascuts a partir del 2009: http://iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1588
Podeu consultar tota la informació de la marxa a la pàgina web https://marxatardorbaixset.cat/
El preu de l'activitat és de 7 euros per als nascuts abans del 2009, de 5 euros per als nascuts del 2009 al 2017 i gratuïta per als nascuts del 2018 en endavant.
Aquest any es mantenen les inscripcions solidàries amb entitats que ho han passat molt malament amb la COVID-19, i en aquest sentit, els organitzadors també animen a fer aportacions voluntàries en favor d'ASPROS i/o el Banc d'Aliments.
Infolleida