Obertes les inscripcions per a la tercera edició de la Cursa de l’Àngel d’Almenar

20/06/2017

La prova es celebrarà el dissabte 22 de juliol al vespre

La Cursa Atlètica de l’Àngel celebrarà el dissabte 22 de juliol la seva tercera edició, per a la qual ja ha obert inscripcions. Es tracta d’una cursa urbana que transcorre pels carrers i camins del municipi d’Almenar, amb dos distàncies, els 10 i els 5 kilòmetres, a més de curses infantils.

La sortida i arribada estaran ubicades a la zona esportiva de l’Horta, a les piscines municipals d’Almenar. L’hora de sortida de les curses infantils serà a les 19.00 i les curses s’iniciaran a les 20.00 hores. A les 10 del vespre es farà l’acte de lliurament de premis.

El terreny per on transcorrerà la cursa serà de camins de terra i carrers asfaltats, tan urbans com interurbans. Hi haurà tres avituallaments d’aigua, situats als quilòmetres 2, 5 i 7 aproximadament a la cursa de 10 kilòmetres. A la cursa de 5 també hi haurà un avituallament. Hi haurà servei de guarda bosses i de dutxes. S’obsequiarà a tots els corredors amb una bossa del corredor, entrepà amb beguda i una entrada a les piscines municipals d’Almenar.

InfoLleida