Mig miler de participant a la Marxa Senderista del Baix Segre

17/03/2019

La Marxa Senderista Solidària del Baix Segre ha aplegat més de 500 participants aquest diumenge a La Granja d'Escarp, en una cita emmarcada dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent.

La jornada, que ja és un clàssic en el calendari senderista de les terres de Ponent, era solidària, ja que 1 euro de cada inscripció es destinava a col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana Aremi.

La Marxa ha ofert una proposta amb cinc rutes: la ruta verda ‘Punteta Roja’, de 7,20 km i 150 metres de desnivell; la ruta blava ‘Vall la Dona’ (16,70 km i 350 m de desnivell), la ruta roja ‘L'Engivós’ (19,50 km i 500 m de desnivell), la ruta negra’La Cresta’ (24,10 km i 650 m de desnivell), i la ruta blanca ‘Les Cales’, que era gratuïta i anava destinada a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants, amb 3,20 km i 15 m de desnivell.

La cita ha tornat a tenir una sortida oberta, amb un horari que ha anat des de les 8 fins a les 9.30 hores. Hi ha hagut quatre avituallaments distribuïts per les cinc rutes, i a l’acabar la marxa, s’han pogut recuperar forces amb un entrepà de carn a la brasa o un entrepà vegetarià.

InfoLleida