Menja't Soses comptarà amb més de 30 expositors

17/10/2019

La primera fira de productes artesans ‘Menja’t Soses – Sabors de Ponent’ tindrà més de 30 expositors, la majoria d’ells de productes alimentaris. La mostra, que tindrà lloc aquest dissabte a la Plaça Jaume Miret, també comptarà amb tallers, maridatges, exposicions i activitats pels més petits.

Sandra Marco, alcaldessa de Soses, explica que és la primera vegada que Soses acull un esdeveniment com aquest. “La mostra obrirà a les 11 del matí, tot i que la inauguració oficial serà a les 12 a càrrec del president de la Diputació. Poc després començarà el primer taller de pans, farines i rebosteria. Per la tarda hi haurà maridatges de vins, de cervesa artesana i mostres de petits productors de flors, sabons, cosmètica entre d’altres. Paral·lelament a la fira també hi haurà una exposició de motos antigues i entreteniment infantis”, descriu Marco,

L’alcaldessa explica que la mostra està pensada per donar visibilitat i promocionar a tots aquells productors del sector primari del territori que volen donar a conèixer els seus productes. “També vol donar a conèixer altres projectes de l’àmbit social i cultural del territori com Rebrotem.cat, iniciativa de gent del territori que ha decidit activar-se amb l’objectiu de promoure la solidaritat en situacions d’incendis forestals com el del passat estiu a La Torre de l’Espanyol i també altres entitats socials i culturals com Shalom i Amics dels Gebuts. També tindrem parada de la campanya #Malamente per conscienciar a tothom contra les agressions sexuals,” apunta l’alcaldessa.

La mostra ‘Menja’t Soses – Sabors de Ponent’ és gratuïta, i estarà oberta a tothom el proper dissabte de les 11 del matí a les 20 del vespre.

Infolleida