Marta Nogueira del Lleida U.A, 3a d'Europa de 20 km marxa de veteranes

24/05/2018

D'altra banda, el masculí sènior del club es troba immers en la lluita per salvar la categoria

L’atleta del club Lleida U.A., Marta Nogueira es va penjar la medalla de bronze al campionat d’Europa de 20 km marxa de veteranes en categoria de més de 35 anys disputat el passat dissabte a Alacánt. L’atleta del club lleidatà va fer una marca de 2h.06’i 13” en la seva primera competició en aquesta distància. A més, com a integrant de l’esquip espanyol, es va proclamar campiona d’Europa per equips.

D’altra banda, l’equip masculí va disputar a Saragossa la 2ª jornada del campionat d’Espanya de clubs de 1ª divisió davant els equips Intec Zoiti d' Osca, At. Salamanca i Bahia Algeciras, acabant la competició en 4t lloc. A nivell individual cal destacar les victòries de Ramón García als 100 metres llisos amb 10.99, Mohamed Maman als 800 metres llicos amb
1.52.29 i Marc Carbó a 400 metres tanques amb 55.22.

Ara mateix el club lleidatà ocupa el 15è lloc a la classificaciò general. El dia 16 de juny l'equip intentarà salvar els descens de categoria en la jornada final d’aquesta competició.