Lleida negocia l’ús de les instal·lacions esportives d’Artesa de Lleida per fer els entrenaments de diversos clubs lleidatans

28/08/2020

Lleida està negociant amb Artesa de Lleida l’ús de les instal·lacions esportives d’aquesta localitat per realitzar els entrenaments de diversos clubs esportius de la ciutat. El regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, ha visitat aquesta setmana les instal·lacions esportives d’Artesa de Lleida juntament amb l’alcalde de la localitat, Pere Puiggròs, i el seu regidor d’Esports, Marcel Mor.

En el decurs de la trobada s’ha tractat la possibilitat de disposar de les instal·lacions algunes hores durant la setmana per a realitzar entrenaments de diverses modalitats esportives, especialment patinatge.

El responsable d’Esports de la Paeria considera que “la col·laboració entre administracions és, en aquests moments, més necessària que mai”. “Estem disposats a continuar negociant per acabar de concretar els horaris”. “Disposar de les instal·lacions d’Artesa de Lleida permetria coordinar l’alta demanda d’hores de pavellons per l’entrenament que han sol·licitat diferents clubs de la ciutat”, ha conclòs González.

La necessitat d’espais per entrenaments sorgeix pel fet de no poder disposar, de moment, del pavelló 11 de setembre per a realitzar entrenaments, ja que en aquest espai està instal·lat l’hospital provisional per a malalts de la Covid-19.
Infolleida