Lleida domina l’Estatal d'esquí nàutic a Gimenells i Pla de la Font

22/07/2024

El Club Lleida Ski&Wake, que era l’amfitrió a 2Llacs, es proclama campió amb una gran autoritat | Lluís Noguera i Clàudia Barjau guanyen la combinada

El Club Lleida Ski&Wake va ser el gran dominador del Campionat d’Espanya d’esquí nàutic disputat el cap de setmana a la instal·lació de 2Llacs de Gimenells i Pla de la Font, en el qual a més exercia d’amfitrió. L’equip lleidatà es va imposar en la classificació per clubs amb un total de 5.766 punts, a gran distància del Club San Ramón amb 2.938 i del Club Dummies amb 1.597.

El triomf del Club Lleida Ski&Wake va propiciar que, per federacions, guanyés la catalana amb 5.365 punts, seguida de la madrilenya i tercera va finalitzar la gallega. En la jornada d’ahir es van disputar la primera ronda d’eslàlom amb 48 participants i la segona ronda de figures amb setze. Les condicions meteorològiques no van ser les millors a causa de les ratxes de vent que van dificultar l’actuació dels esportistes. Quant als resultats individuals, Lluís i Álvaro Noguera, del Club Lleida Ski&Wake, van copar les dos primeres places del podi en figures.

En categoria femenina, va ocórrer el mateix amb Sandra i Clàudia Barjau, també del club lleidatà, que van acabar primera i segona, respectivament. En eslàlom masculí es va imposar Dani Teixidó, del Club San Ramón de Madrid, mentre que Lluís i Álvaro Noguera van ser segon i tercer, respectivament. En dones, van ser primera i segona Sandra i Clàudia Barjau. En la combinada (salt, eslàlom i figures) les tres places del podi, tant masculí com femení, van ser per al Club Lleida Ski&Wake i es van proclamar campions d’Espanya Lluís Noguera i Clàudia Barjau.
Infolleida