L'Hoquei Club Alpicat estrena el seu palmarès en una temporada històrica

21/03/2024

El club va guanyar diumenge el primer títol estatal de la seua història, la Copa Princesa | L'equip masculí és a un pas d'ascendir a l'OK Lliga i el femení jugarà el play-off per recuperar-la

L’Hoquei Club Alpicat està vivint una temporada que va camí de convertir-se en històrica. De moment ja ha aconseguit una cosa que pocs imaginaven fa uns anys, conquerir un títol a nivell estatal. Va ser diumenge passat a Vilafranca del Penedès, un dels bressols de l’hoquei patins català, on l’equip masculí va aixecar la Copa de la Princesa, el primer gran títol en la història d’un club que just aquest any festeja el vintè aniversari.

La presidenta del club, Mari Mata, que va respondre amb un rotund no davant la possibilitat de vendre la plaça d’un dels equips. “Estem treballant per poder aconseguir ingressos d’on sigui, fins i tot de sota de les pedres, per assumir els dos ascensos si s’aconsegueixen”, assegura.

El club es beneficiarà del nou complex del Parc del Graó

L’ajuntament d’Alpicat invertirà 2,4 milions d’euros a remodelar el complex esportiu, que inclou l’ampliació de la coberta ja existent i el tancament perimetral, a més de la construcció d’un edifici auxiliar per a vestidors, magatzem i infermeria, així com una petita zona de grades.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida