L'Hoquei Alpicat cau en zona de descens

21/04/2018

Després de perdre a casa davant l'Alcobendas (3-4)

Es complica la situació de l’Hoquei Alpicat, que aquest passat dissabte va perdre per un ajustat 3 a 4 davant l’Alcobendas.

L’equip madrileny va sortir endollat i als 3 minuts de partit ja dominava per 0-2 després dels gols matiners de Marcos Lopez i Gonzalo Pérez.

L’Alpicat però no es va rendir. Mats Zilken retallava distàncies al límit del primer temps i a l’inici del segon Joan Ramon Serret posava el gol de la igualada.

Tot semblava anar de cara pels alpicatins, que van desaprofitar una falta directa per avançar-se al marcador. Als 10 minuts de la represa els visitants van posar contra les cordes als roig i negres amb dos gols més, obra de Marcos López i Gonzalo Perez.

Malgrat tot, els homes de Xavi Roy ho van seguir intentant i van escurçar distàncies amb un gol de Miquel Serret. Un gol que no va impedir la derrota local.

Amb aquesta derrota els alpicatins cauen a les places descens. La primera oportunitat per sortir-ne serà diumenge que ve, a la pista del Tordera.